Werken bij

Werken aan de verbetering van onze leefomgeving

Werken bij Vertex? Als kwaliteitsborger bij Vertex behoor je tot de besten in je vakgebied, beschik je over het nodige track record en ben je bereid om continu bij te leren. Niet alleen inhoudelijk blink je uit, ook communicatief ben je sterk. Dit is namelijk erg belangrijk. Vertex communiceert op een open en transparante manier zowel naar onze collega’s als naar opdrachtgevers. Wij hebben geen verborgen agenda’s en geloven dat alles beter is als de communicatie duidelijk verloopt. Feedback is dan ook aan de orde van de dag, of deze nu positief of negatief is. Hierdoor ontstaat een fijne en veilige werkplek waar iedereen zich gerespecteerd voelt en waar continu samengewerkt kan worden op basis van 100% vertrouwen.

Uiteraard zetten we er ook heel wat tegenover, zoals werken aan uitdagende projecten en interne opleidingsmogelijkheden. Jouw loopbaan in combinatie met een hoge mate van plezier en passie is waar het om draait. We zijn graag betrokken bij je en hebben een flinke dosis positieve energie. Alles wat je namelijk met plezier en passie doet, gericht op het behalen van gezamenlijke resultaten, doe je gewoon veel beter.

Integer
Onafhankelijk
Betrouwbaar
Flexibel

Onze vacatures

Stagiair(e) / Werkstudent(e)

parttime / fulltime
Jij zorgt ervoor dat je ondersteunend fungeert in zowel de plantoetsfase als de bouwplaatsfase.

Bouwplanbeoordelaar / Coördinator

parttime / fulltime
Jij zorgt ervoor dat de planbeoordelaars en toezichthouders van Vertex in de praktijk optimaal op de projecten en elkaar worden afgestemd.

Bouwplantoetser

parttime / fulltime
Jij zorgt ervoor dat de klant, aannemer en onze toezichthouders in de praktijk optimaal weten waar ze aan toe zijn.