Over Vertex

Maak van kwaliteitsborging niet je ambitie, maar je motivatie

Bij Vertex maken we elke dag werk van kwaliteit. Kwaliteit ís zelfs ons werk. Voor ons betekent kwaliteit méér dan alleen woorden op papier; het is ons dagelijks gereedschap om ons doel te bereiken.

Kwaliteit is het vermogen om gekende behoeften bij opdrachtgevers te bevredigen, om zo tot een onovertroffen eindresultaat te komen. De allerbeste motivatie hiervoor is verbondenheid. Met elkaar, met het bouwproces én met het eindresultaat.

Onze motivatie is om deelprocessen tijdens het bouwtraject optimaal te borgen. Wij zijn ervan overtuigd dat de verantwoordelijkheid voor een onovertroffen, hoogkwalitatief eindresultaat bij proceseigenaren ligt, en gebaseerd moet zijn op verbondenheid en openheid. In die visie is geen plaats voor heilige huisjes, vinden wij. Die breken we liever af dan dat we ze borgen. Door motivatie en transparantie leidend te maken, komt de kracht van kwaliteitsborging – en daarmee die van Vertex en onze opdrachtgevers – optimaal tot zijn recht.

Dit is hoe wij dit doen

Vertex heeft meetbare & herleidbare bouwkwaliteit hoog op de agenda staan.

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat we concreet voor u kunnen betekenen, heeft u een vraag over een bepaald onderwerp of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vertex staat u graag te woord.

Integer
Onafhankelijk
Betrouwbaar
Flexibel
Menu